Programări

Programări

Compania DocsConsult ofera servicii de programari la toate consulatele Romaniei pentru urmatoarele servicii:
1. Programari pentru pasaport
Obții cont de mail unic, efectuăm programare online pentru pașaport român și transmitem cererea spre validare. Ulterior, verificăm zilnic statutul cererii.

Atunci când este aprobată, te anunțăm despre ziua în care trebuie să te prezinți pentru depunere. Astfel, ești scutit de a pierde timp și de griji în plus.

2. Programare pentru depunere juramantului
Procedura solemnă de depunere a jurământului statului Român necesită pregătire deliberată. Mai întâi trebuie să aveți o programare în cadrul căreea se verifică documentația și veți fi intervievat, după care veți fi parte a evenimentului simbolic.

Pentru programarea prealabilă și pregătirea tuturor documentelor necesare, e posibil să aveți nevoie de ajutorul unui specialist și de o programare online pentru depunerea jurământului.

În dependență de domiciliul pe care îl ai în buletinul de identitate, o să fii repartizat la Consulatele de la Bălți, Chișinău sau Cahul. Totodată, persoanele aflate peste hotarele Republicii Moldova, se pot programa pentru depunerea jurământului la Consulatele României din străinătate. Aici, principala condiție este ca cetățeanul, care se află într-o țară străină, să dețină un permis de ședere sau viză.

Acte necesare

  • Buletin de identitate cu fișa de însoțire (original/copie).
  • Pașaport străin (original/copie).
  • Certificat de naștere (original/copie).
  • Certificat de căsătorie/divorț (original/copie).
  • 2 fotografii (3,5 × 4,5 cm, color).
  • Înștiințarea cu privire la acordarea cetățeniei române, primită din partea ANC (scrisoarea cu plic).
  • Pentru minorii incluși în ordinele ANC se prezintă și certificatul de naștere al minorului (original/copie).

3. Programari pentru transcrierea certificatelor de nastere la copii noi-nascuti.

Suntem prima companie din nișa perfectării actelor românești, înregistrați în calitate de operator de date cu caracter personal. Astfel, beneficiezi de confidențialitatea datelor tale. Acest factor îți oferă garanția că ai zero riscuri să fii implicat în scheme dubioase de falsificări de acte.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru a te ajuta sa faci ori ce tip de act romanesc!